بهترین لپتاپ برنامهنویسی ارزان کدام است؟
در ادامه این مطلب، قصد داریم تا علاوه بر معرفی برخی از بهترین لپ تاپ برنامه نویسی ارزان، راهنمایی نسبتاً مناسبی برای انتخاب لپتاپ دانشجویی مناسب داشته باشیم.
بهترین لپتاپ برنامهنویسی ارزان کدام است؟
یکی از دغدغههای برنامهنویسان جوان، خرید لپتاپ مناسب است. این نکته را به یاد داشته باشید که لپتاپهای ارزان قیمت با نام لپتاپهای دانشجویی، حتماً شما را هنگام اجرای نرمافزارهایی مانند Visual Studio و Android Studio دچار مشکل میکنند. برای مثال، برای اجرای Andriod Studio به رم حداقل ۸ گیگابایت و پردازنده بالاتر از سری Pentium نیاز دارید.
در ادامه این مطلب، قصد داریم تا علاوه بر معرفی برخی از بهترین لپ تاپ برنامه نویسی ارزان، راهنمایی نسبتاً مناسبی برای انتخاب لپتاپ دانشجویی مناسب داشته باشیم.
مهمترین ویژگیهای لپتاپهای برنامهنویسی
پردازنده: هرچه پردازنده قویتر باشد، سرعت و عملکرد لپتاپتان بهتر است. پس سعی کنید حداقل لپتاپهایی با پردازنده intel core i5 یا AMD Ryzen 5 خریداری کنید.
نمایشگر: معمولاً برنامهنویسان حرفهای، به دلیل اهمیت واکنشگرایی سایتها، چندین نمایشگر با ابعاد مختلف روی میز کار خود دارند. آنها معمولاً روی یکی از مانیتورها، کد مینویسند و نتیجه کارشان را در مانیتورهای دیگر بررسی میکنند. پیشنهاد ما این است که سعی کنید لپتاپی با کیفیت Full-HD بخرید. لپتاپهای گیمینگ با نرخ نوسازی بالاتر از ۶۰ هرتز نیز گزینه خوبی برای برنامهنویسی هستند.
صفحه کلید: کیبورد، مهمترین ابزار یک برنامهنویس است. علاوهبر نرم و روان بودن کلیدها در کیبورد، بهتر است مجهز به نور پسزمینه باشد تا در تاریکی چشم را آزار ندهد.
رم: رم بالاتر، یعنی افزایش سرعت لپتاپ. اکیداً توصیه میکنیم به رم کمتر از ۸ گیگابایت از نوع DDR4 راضی نشوید. رم ۱۶ گیگابایت، مطلوب هر برنامهنویس است و اگر بودجهتان کفاف خرید میدهد، حتماً آن را تهیه کنید.
دیگر معیارهای مهم برای انتخاب لپتاپ برنامهنویسی
حافظه SSD: برای نصب Visual Staudio با حجم بالای ۸۰ گیگابایت یا نصب یک بازی ۴۰ گیگابایتی روی هارد SSD حداقل یک ساعت زمان نیاز دارید. حال وضعیت حافظه HDD، سرعت پایین و حجم بالا کاملاً مشخص است.
باتری: در برنامهنویسی مهم است که تمرکزتان پرت نشود. حال فرض کنید که باتری لپتاپتان، یک باتری ۲ سلولی ۳۰ واتی باشد، نه تنها مجبور خواهید شد تا چندین بار لپتاپتان را به شارژ وصل کنید، بلکه این فرایند چندگانه تخلیه، به شدت از عمر مفید باتریتان میکاهد.
وزن: هرچه وزن لپتاپ کمتر باشد، جابهجایی و حملش آسانتر خواهد بود.
معرفی چند لپ تاپ برنامهنویسی ارزان
لپتاپ ایسر مدل Acer Swift 3
این لپتاپ مجهز به:
- پردازنده قدرتمند AMD Ryzen 4700U
- رم ۸ گیگابایت از نوع LPDDR4
- هارد ۵۱۲ گیگابایت از نوع PCIe SSD
- نمایشگر ۱۴ اینچی Full-HD
- ۱۱/۵ ساعت عمر مفید باتری
این لپتاپ با ویژگیهایی همچون حافظه پرسرعت SSD، عمر باتری عالی، وزن کم، نمایشگر باکیفیت و پردازنده قدرتمند، گزینه قابل توجه برای برنامهنویسان است.
معایب این لپتاپ:
- حافظه رم ۸ گیگابایت
- کارت گرافیک آنبورد
- توان باتری کمتر از ۵۶ وات بر ساعت
قیمت: حدود ۳۱ میلیون تومان
لپ تاپ برنامهنویسی ارزان: لپتاپ لنوو مدل Ideapad L3
مزایای لپتاپ:
- پردازنده قدرتمند Intel Core i5-1021U
- نمایشگر ۱۵ اینچی باکیفیت Full-HD
- زوایه چرخش ۱۸۰ درجه
اگر با محدودیت بودجه روبهرویید، این لپتاپ میتواند گزینه خوبی برایتان باشد. به لطف پردازنده قدرتمند این لپتاپ، مشکلی با انجام کارهای حرفهای نخواهید داشت.
معایب:
- باتری متوسط (۳۶ وات بر ساعت)
- نداشتن حافظه SSD به طور پیشفرض (قابل ارتقا)
شروع قیمت: حدود ۲۰ میلیون تومان
چند پرسش و پاسخ
آیا خرید لپتاپ گیمینگ برای برنامهنویسی اشتباه است؟
خیر، لپتاپهای گیمینگ سختافزار قدرتمندی دارند که باعث اجرای روان و ساده کارهای حرفهای میشود.
گرافیک آنبورد بهتر است یا گرافیک اختصاصی؟
اگر در حوزه برنامهنویسی وب فعالیت میکنید، به احتمال زیاد کارت گرافیک اهمیت چندانی برایتان نخواهد داشت. ولی اگر گذرتان به موتورهای بازیسازی مانند یونیتی بیافتد، متوجه میشوید کارت گرافیک آنبورد چه مصیبتی برایتان ایجاد خواهد کرد.