قابلیت حذف خودکار پیام واتساپ ۲۴ ساعت پس از ارسال به این پیام رسان آمد

قابلیت حذف خودکار پیام واتساپ یک قدم رو به جلو برای این پیام‌رسان محبوب به شمار می‌رفت و حالا خبر از گسترش این ویژگی با افزودن گزینه ۲۴ ساعت است.

برنامه پیام‌رسان واتس‌اپ که تحت مالکیت فیس‌بوک قرار دارد به کاربران اجازه می‌دهد تا پیام‌های خود را طوری تنظیم کنند که ۷ روز پس از ارسال به صورت خودکار حذف شوند. حالا وب‌سایت WABetaInfo در گزارشی اعلام کرده است که ممکن است واتساپ ویژگی حذف خودکار پیام را گسترش دهد.

به نظر می‌رسد که واتس‌اپ در حال آزمایش گزینه جدیدی است که با استفاده از آن پیام‌های ارسالی ۲۴ ساعت پس از ارسال به صورت خودکار حذف شوند. در یک ماه گذشته واتس‌اپ در حال کار بر روی این ویژگی بوده است و اگرچه اسکرین شات های منتشر شده تنها نشان دهنده این ویژگی بر روی یک آیفون هستند، ولی احتمالاً این ویژگی برای کاربران اندروید نیز عرضه خواهد شد.

زمان انتشار این آپدیت جدید واتساپ هنوز مشخص نشده است. اسنپ چت توانست برای اولین بار سبب محبوبیت محتوای موقت شود و حتی رقبای واتس‌اپ یعنی سیگنال و تلگرام نیز از قابلیت پیام‌های خود حذف شونده بهره می‌برند. ویژگی جدید فلیت (Fleet) توییتر نیز عملکرد مشابهی دارد.

وقتی واتساپ برای اولین بار در سال گذشته از قابلیت حذف خودکار پیام رونمایی کرد، گفت که آن‌ها این ویژگی را با گزینه ۷ روز شروع کردند تا کاربران آسوده باشند که مکالمات دائمی نیستند و از آن سو نیز با حذف زود هنگام پیام‌ها سبب فراموشی موضوع چت نشوند. این بدین معنی است که آن‌ها در تمام این مدت برای ارائه گزینه‌های زمانی بیشتر برنامه داشته‌اند، که به هیچ‌وجه تعجب‌آور نیست.

قابلیت حذف خودکار پیام واتساپ

گزینه جدید احتمالاً به ویژگی ۷ روزه فعلی اضافه خواهد شد و به همان صورت عمل خواهد کرد: پست‌های یک گفت‌وگو از جمله تصاویر و ویدیوها پس از یک بازه زمانی مشخص حذف خواهند شد و مدیران گروه‌های واتساپ نیز می‌توانند قابلیت حذف خودکار پیام را در چت‌های گروهی فعال یا غیرفعال کنند.

البته هنوز هیچ راهی برای جلوگیری از کپی کردن یا اسکرین شات گرفتن از پیام شما توسط طرف مقابل نیست. بنابراین در هنگام ارسال پیام احتیاط کنید.

منبع:گــجت نیــوز

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود