عرضه قابلیت‌های امنیتی جدید توسط اینستاگرام برای کاربران نوجوان

0

شبکه اجتماعی اینستاگرام به تازگی برنامه‌های ویژه‌ای برای ارائه خدمات ویژه به کاربارن ارائه کرده است که هدف آن‌ها بهینه سازی این شبکه اجتماعی برای کاربران نوجوان است.

 به گزارش دیجیاتک و به نقل از  t3،  در همین راستا نیز کاربرانی که در رده سنی نوجوانان طبقه‌بندی قرار می‌گیرند، قابلیت‌های امنیتی ویژه‌ای را دریافت خواهند کرد که به استفاده بهینه و امن آ‌ن‌ها از این شبکه کمک خواهد کرد.

چند روز پیش بود که اینستاگرام به صورت رسمی اعلام کرد که رویکردهای امنیتی جدید خود را برای نظارت بر عملکرد نوجوانان و حفاظت از آن‌ها در این شبکه اجتماعی اعمال خواهد کرد.

این قابلیت‌ها که بخشی از آن‌ها پیش از این اعلام شده است، نشان دهنده این است که کاربران با رسیدن به سن ۱۶ سالگی به صورت خودکار با شخصی شدن حساب کاربری روبرو خواهند شد و از سوی دیگر رفتارهایی که تا حدی خطرناک باشد توسط این شرکت شناسایی و مسدود خواهند شد.

تبلیغات یکی از عوامل اصلی مدنظر این شرکت هستند و قرار است تا محتوای تبلیغاتی برای کودکان و نوجوانان به شدت مورد بازرسی قرار بگیرد و بررسی‌های مورد نیاز برای ارائه تبلیغات به صورت جدی اعمال خواهد شد.

الگوریتم هوشمند این شرکت می‌تواند تمامی رفتارهایی که از سوی آن‌ها به عنوان رفتار دارای پتانسیل مشکوک بودن باشد را شناسایی کرده و در تمامی پلتفرم برای کاربران مسدود سازد.

وقتی که چنین ساختاری شناسایی شد ابتدا صاحب کساب از مشاهده حساب‌های کاربری مربوط به کودکان و نوجوانان منع خواهد شد. این امر به این معنی است که فرد مشکوک، نه می‌تواند حساب‌های کاربری را مشاهده کند و نه امکان تگ کردن، ثبت کامنت و مواردی از این دست را انجام بدهد.

حتی سطحی از این نوع پرچم‌ها وجود دارد که با نام پرچم قرمز شناسایی می‌شود و به این معنی است که کاربرانی که چنین پرچمی دریاف می‌کنند، به صورت مستقیم با مسدود شدن حساب کاربری خود روبرو خواهند شد.

شایان ذکر است که این موارد جدید به صورت مستقیم بر روی ساختار کاری کاربران اعمال خواهد شد و هیچ نیازی به انجام کار خاصی نیست. کشورهای اولیه میزبان این ساختار شامل استرالیا، آمریکا، فرانسه، انگلستان و ژاپن خواهند بود و سایر کشورها به تدریج به این رده قوانین افوده خواهند شد.

منبع ایتنا
شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود